Stresscounselor

Balans Mediation heeft haar praktijk uitgebreid. Door het aantrekken van een deskundige met nieuwe en specifieke aandachtsgebieden wordt in voorkomende gevallen nu nog effectiever en sneller de kern van een geschil of probleem bereikt. En daarmee de sleutel tot een oplossing.

Wij zijn trots dat we ‘stresscounselor’ drs Astrid Lambrechtsen mogen voorstellen als nieuwe partner bij Balans Mediation. Zij is wetenschappelijk geschoold en heeft werkervaring in het bedrijfsleven. In die tijd heeft zij te vaak meegemaakt dat problemen op de werkvloer leidden tot een (onnodige) relatiebreuk. Of nog erger: dat individuen ten onder gingen aan spanningen. Terwijl die gevolgen achteraf te voorkomen waren geweest. Dat bracht haar tot nieuwe inzichten, en de start van haar bedrijf Masters in Stress.

Balans Mediation kan met deze uitbreiding haar cliënten nu nog beter en sneller bedienen. Een conflict gaat voor alle betrokkenen vrijwel altijd gepaard met stress. Dat onderkennen en hanteren en er verstandig mee omgaan vereist deskundig inzicht en begeleiding. Astrid Lambrechtsen past daarvoor technieken toe uit het Neuro Linguistisch Programmeren (NLP). Dat is een gedragswetenschap die ons kan leren waarom we reageren en functioneren zoals we doen en waarom we zeggen wat we zeggen. Simpel gezegd: NLP geeft ons een nieuwe kijk op onszelf en helpt ons te veranderen waar dat gewenst is.

Door individuele coaching is Astrid Lambrechtsen in staat zowel werkgever als werknemer te begeleiden, hen inzicht in zichzelf te geven en hen te leren op een zinvolle manier de relatie aan te gaan en te vervolgen.

Powered by webXpress