Alida Onnes

mr. Alida Onnes


MfN Registermediator (Echt)scheidingen Scheiding met (minderjarige) kinderen Familiekwesties Arbeidsconflicten Bedrijfsconflicten Jurist


Alida is pragmatisch, empathisch, oplossingsgericht en betrokken. In 2013 heeft Alida haar Master behaald in de richting privaatrecht aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na eerst een aantal jaren als jurist werkzaam te zijn geweest, zag zij wat voor meerwaarde mediation heeft in conflictsituatie. Dit heeft haar ertoe besluiten dat zij in 2021 de mediationopleiding is gaan volgen. De kracht van mediation ligt wat haar betreft in het zelf verantwoordelijk zijn voor de oplossing en de ervaring leert dat oplossingen die door partijen zijn bedacht veel breder gedragen worden dan opgelegde oplossingen! Als mediator is Alida onpartijdig en neutraal, echter daar waar het om kinderen gaat staat zij voor hun belangen. Kinderen praten immers niet mee aan tafel maar Alida zal ervoor zorgen dat hun stem gehoord wordt! Alida houdt zich hoofdzakelijk bezig met mediation in (echt)scheidingszaken, familieconflicten, arbeidsconflicten en bedrijfsconflicten. Naast dat Alida mediatior en jurist is heeft zij samen met haar ouders een tweetal ondernemingen. Het ondernemerschap is haar met de paplepel ingegoten en zij weet dan ook als geen ander hoe complex de dynamiek in een onderneming kan zijn. Zij staat bedrijven dan ook graag bij in conflictsituaties.


 

Wilt u een afspraak maken?


Balans Mediation
Kraneweg 19
9718 JD
Groningen
Telefoon: 050-3110304


    


Wij zijn gespecialiseerd en werkzaam op de volgende gebieden:

 

 Informatie

Heeft u een vraag voor Alida of voor een van onze andere mediators of juristen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord en helpen u graag verder.

Neem vrijblijvend contact op!


Powered by webXpress