Els Klomp


Els Klomp

 
MfN Registermediator
MfN Geaccrediteerd Familiemediator 
Mfn Arbeidsmediator
 
Els Klomp houdt zich voornamelijk bezig met mediation in echtscheidingszaken en arbeidsconflicten.en familieconflicten.

Els is praktisch, doortastend en betrokken en oplossingsgericht.

Om alle klanten op een professionele manier te bedienen heeft Els een mediationopleiding gevolgd. Ze is sinds 2004 geregistreerd als mediator en werd vervolgens in 2008 gecertificeerd mediator.

Els Klomp heeft de eerste mediationwinkel van Nederland opgericht, met als doel mediation voor iedereen toegankelijk te maken.

Els Klomp heeft ruime ervaring in het coachen en het aansturen van mensen en organisaties, onder meer in het begeleiden en oplossen van arbeidsconflicten, ziekteverzuim en 
re-integratie. Els heeft lang gewerkt in de gezondheidszorg als (wijk) verpleegkundige, maatschappelijk werker, manager en directeur.


 
Zij maakt deel uit van de Nederlands Mediation Vereniging (NMV), regio Noord Nederland en de Mediation Vereniging Gezondheidszorg (VMG) en het  Mediators federatie Kwaliteitsregister Nederland (MfN) voorheen NMI, het Nederlandse Mediation Instituut.

Els is verbonden aan de rechtbank en het juridisch loket. Zij is betrokken bij mediation als aanvulling op rechtspraak, waarbij rechters partijen doorverwijzen naar mediation.


Powered by webXpress