Home

Conflicten oplossen met mediation in GroningenHet coronavirus verspreidt zich momenteel over heel Nederland. Ook in tijden waarin 'social distancing' de nieuwe tijdelijke norm is, willen wij als Balans Mediation er voor u zijn. Bij ons is het daarom mogelijk om te kiezen voor online mediation, waarbij wij u via Zoom in direct contact brengen met uw mediator.

Wilt u meer weten over de mogelijkheid van online mediation, neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 050-3110304. 

Arbeidsconflicten kosten veel negatieve energie, maar ook tijd en geld. Deze conflicten hebben bovendien negatieve effecten op andere delen van de organisatie.

Lees verder> 

Een echtscheiding is een pijnlijke en ingrijpende gebeurtenis. Partners nemen afscheid van elkaar maar hebben samen nog veel te regelen.


Lees veder> 

Een familiekwestie kan vaak jaren aanslepen en steeds meer familie-/gezinsleden treffen of gezinnen/families uit elkaar drijven.

Read more>
 

Bij een (echt)scheiding gaat u als partners uit elkaar, maar niet als ouders. Ex-partners bestaan wel, maar ex-ouders niet! Als collega-ouders hebt u levenslang.

Lees verder> 

De draagkracht van beide ouders speelt een rol. Met andere woorden: wat kunnen beide ouders bijdragen aan de financiële behoeften van de kinderen?

Lees verder> 

Voor uw kinderen verandert er veel in een (echt)scheidingssituatie. Ze hebben vaak allerlei vragen, bijvoorbeeld over waar ze gaan wonen.

Lees verder> 
BEKIJK ONZE DIENSTENWaarom kiezen voor Balans Mediation

  • Ons uitgangspunt is dat uw probleem zo snel mogelijk adequaat moet worden opgelost.
  • Balans Mediation heeft het grote voordeel dat advocaat en mediator samenwerken binnen een kantoor. U het uurtarief betaald van de mediator,
  • Balans Mediation werkt intensief samen met een arbeidsrecht-deskundige, advocaten, belastingadviseurs arbeids- & organisatie, psycholoog en kindercoaches en coach.
  • Met de hulp van een ervaren professionele mediators, snel en met zo min mogelijk kosten een conflict uit de wereld helpen.
  • De mediator spant zich in om ieders belangen zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen.
  • Het slagingspercentage van onze mediation is hoog. In 90% van de situaties wordt er een oplossing gevonden.
  • Afhankelijk van uw inkomen en vermogen, kunt u in aanmerking voor een subsidie van de overheid.   >> Folder <<
  • Els Klomp Mediator en Paul van Dijk Advocaat
Paul van Dijk Advocaat Els Klomp Mediator van Balans Mediation in Groningen
 


 

ALLE DESKUNDIGHEID ONDER ÉÉN DAK

 

Balans Mediation in Groningen werkt nauw samen met een arbeidsrechtdeskundige, advocaten, belastingadviseurs, arbeidsorganisatiepsycholoog en kindercoaches. Allemaal gevestigd ten kantore van Balans Mediation.


 

Powered by webXpress