Home

Conflicten oplossen met mediation in Groningen

 
Arbeidsconflicten kosten negatieve energie, tijd en geld. Deze conflicten hebben bovendien negatieve effecten op andere delen van de organisatie.

Arbeidsmediation>> 
Een echtscheiding is een pijnlijke en ingrijpende gebeurtenis. Partners nemen afscheid van elkaar maar hebben samen nog veel te regelen.

Echtscheiding>> 
Een familiekwestie kan vaak jaren aanslepen en steeds meer familie-/gezinsleden treffen of gezinnen/families uit elkaar drijven.

Familiemediation>>
 
Bij een (echt)scheiding gaat u als partners uit elkaar, maar niet als ouders. Ex-partners bestaan wel, maar ex-ouders niet! Als collega-ouders hebt u levenslang.

Ouderschapsplan opstellen>> 
De draagkracht van beide ouders speelt een rol. Met andere woorden: wat kunnen beide ouders bijdragen aan de financiële behoeften van de kinderen?

Alimentatie>> 
Voor uw kinderen verandert er veel in een (echt)scheidingssituatie. Ze hebben vaak allerlei vragen, bijvoorbeeld over waar ze gaan wonen en wie ze wanneer kunnen zien.

Scheiden met kinderen>> 
BEKIJK ONZE DIENSTENWaarom kiezen voor Balans Mediation

  • Ons uitgangspunt is dat uw probleem zo snel mogelijk adequaat moet worden opgelost.
  • Balans Mediation heeft het grote voordeel dat advocaat en mediator samenwerken binnen een kantoor. U het uurtarief betaald van de mediator,
  • Balans Mediation werkt intensief samen met een arbeidsrecht-deskundige, advocaten, belastingadviseurs arbeids- & organisatie, psycholoog en kindercoaches en coach.
  • Met de hulp van een ervaren professionele mediators, snel en met zo min mogelijk kosten een conflict uit de wereld helpen.
  • De mediator spant zich in om ieders belangen zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen.
  • Het slagingspercentage van onze mediation is hoog. In 90% van de situaties wordt er een oplossing gevonden.
  • Afhankelijk van uw inkomen en vermogen, kunt u in aanmerking voor een subsidie van de overheid.   >> Folder <<
  • Els Klomp Mediator en Paul van Dijk Advocaat
Paul van Dijk Advocaat Els Klomp Mediator van Balans Mediation in Groningen
 


 

ALLE DESKUNDIGHEID ONDER ÉÉN DAK


Balans Mediation in Groningen werkt nauw samen met een arbeidsrechtdeskundige, advocaten, belastingadviseurs, arbeidsorganisatiepsycholoog en kindercoaches. Allemaal gevestigd ten kantore van Balans Mediation.


 

Powered by webXpress