Astrid van Dijk

Drs Astrid van Dijk


Stresscounselor/NLP Practitioner MfN Registermediator Familiekwesties Relatiekwesties Nazorg scheiding / bewust scheiden Scheiden met kinderen Stress / Burn-out begeleiding
Neem contact op met Astrid


Astrid werkte als bedrijfskundige voor spelers als ABN AMRO, Grolsch en SOS Kinderdorpen Als mediator ligt haar specialisme in alle kwesties in de ‘familiesfeer’. Familie kies je niet, die heb je. 8 jaar begeleiding in stress, leert dat conflict in de familiesfeer, het gebrek aan verbinding met familieleden en het gebrek aan erkenning van familieleden, veel stress veroorzaakt, tot stagnatie in het leven kan leiden en in het ergste geval zelfs ziekmakend kan zijn. In mediation maakt zij gebruik van haar kennis van NLP, systemisch werk en communicatietechnieken.Binnen Balans initieerde Astrid de dienst ‘coaching’, waarbij zij stellen begeleidt voor diegene die ‘scheiden willen vermijden'. Zij maakt gebruik van alle 40 jaar aan geleerde lessen binnen Balans over echtscheiding. Zij combineert deze kennis met haar kennis over verbindingen en relatiedynamiek.In 2014 startte zij haar eigen bedrijf Masters in Life; een netwerk van specialisten op het gebied van stress. Zij is naast oprichter, ook als coach en trainer verbonden aan haar netwerk. Haar specialisme is; het aanleren van concrete oefeningen om het stressrespons te stoppen. Zij maakt hierbij gebruik van neuroplasticiteit van het brein. Neuroplasticiteit is het vermogen van het brein om nieuwe zenuwverbindingen aan te maken. Astrid werkt vanuit Groningen en Amsterdam. 

Wilt u een afspraak maken?


Balans Mediation
Kraneweg 19
9718 JD
Groningen
Telefoon: 050-3110304


    


Wij zijn gespecialiseerd en werkzaam op de volgende gebieden:

 Informatie

Heeft u een vraag voor Astrid of voor een van onze andere mediators of juristen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord en helpen u graag verder.

Neem vrijblijvend contact op!


Powered by webXpress