Astrid van Dijk

 

Drs Astrid van Dijk

Stresscounselor/NLP Practitioner
MfN Registermediator
Familiekwesties
Relatiekwesties
Nazorg scheiding / bewust scheiden
Scheiden met kinderen
Stress / Burn-out begeleiding

Neem contact op met Astrid

 

Astrid werkte als bedrijfskundige voor spelers als ABN AMRO, Grolsch en SOS Kinderdorpen

 

Als mediator ligt haar specialisme in alle kwesties in de ‘familiesfeer’. Familie kies je niet, die heb je. 8 jaar begeleiding in stress, leert dat conflict in de familiesfeer, het gebrek aan verbinding met familieleden en het gebrek aan erkenning van familieleden, veel stress veroorzaakt, tot stagnatie in het leven kan leiden en in het ergste geval zelfs ziekmakend kan zijn. In mediation maakt zij gebruik van haar kennis van NLP, systemisch werk en communicatietechnieken.


 

 

Binnen Balans initieerde Astrid de dienst ‘coaching’, waarbij zij stellen begeleidt voor diegene die ‘scheiden willen vermijden'. Zij maakt gebruik van alle 40 jaar aan geleerde lessen binnen Balans over echtscheiding. Zij combineert deze kennis met haar kennis over verbindingen en relatiedynamiek.In 2014 startte zij haar eigen bedrijf Masters in Life; een netwerk van specialisten op het gebied van stress. Zij is naast oprichter, ook als coach en trainer verbonden aan haar netwerk. Haar specialisme is; het aanleren van concrete oefeningen om het stressrespons te stoppen. Zij maakt hierbij gebruik van neuroplasticiteit van het brein. Neuroplasticiteit is het vermogen van het brein om nieuwe zenuwverbindingen aan te maken.

Astrid werkt vanuit Groningen en Amsterdam.
Informatie

Heeft u een vraag voor Astrid of voor een van onze andere mediators of juristen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord en helpen u graag verder.

Neem vrijblijvend contact op!


Powered by webXpress