Jolanda Nieman


mr. Jolanda Nieman

 
MfN Registermediator
Geaccrediteerd Familiemediator
Geaccrediteerd Bijzondere Curator
Jurist


Als mediator ligt haar specialisme op het gebied van familiemediations in de brede zin van het woord. Vanuit haar achtergrond als voormalig kandidaat-notaris en juridisch adviseur in de jeugdzorg is het op een onafhankelijke wijze bemiddelen voor haar een soort tweede natuur. Om haar kennis verder te verdiepen heeft zij de opleiding tot mediator en de opleiding tot family mediator gevolgd. Met behulp van mediation en haar juridische kennis zet zij zich in om partijen bij elkaar te brengen en tot een voor ieder van hen bevredigende oplossing te komen. 

 

Jolanda is een mediator die goed kan observeren en analyseren en die niet bang is om gevoelige kwesties bespreekbaar te maken.

 


Jolanda is naast mediator ook opgeleid als Bijzondere Curator in Jeugdzaken, waardoor zij in zaken waarbij minderjarige kinderen betrokken zijn in staat is om situaties (ook) vanuit het gezichtspunt van kinderen weer te geven. Zij heeft veel ervaring in het praten met en begeleiden van kinderen die betrokken zijn bij een scheidingssituatie. Kinderen vertellen Jolanda na afloop van gesprekken die zij met hen heeft altijd dat zij echt het gevoel hebben dat ze zich door haar gehoord voelen.Informatie

Heeft u een vraag voor Jolanda of voor een van onze andere mediators of juristen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord en helpen u graag verder.

Neem vrijblijvend contact op!


Powered by webXpress