Amsterdam

Relatiecoach Amsterdam


Op zoek naar balans, harmonie, intimiteit of meer verbinding in je relatie? Bij Balans Mediation in Amsterdam bieden wij professionele relatie mediation en coaching om je te helpen de kracht van je relatie te herontdekken. Ontdek hoe onze ervaren relatie mediator je kan begeleiden naar een relatie waarin je verbinding voelt met je partner, of je nu worstelt met communicatieproblemen, vertrouwenskwesties, gebrek aan intimiteit of emotionele steun.

Wat is relatie mediation en hoe verschilt het van relatietherapie?

Relatie mediation is een effectieve benadering om conflicten en uitdagingen binnen relaties aan te pakken, of je nu getrouwd bent, samenwoont of gewoon een relatie hebt. In tegenstelling tot traditionele relatietherapie, richt mediation zich op het verbeteren van communicatie, het oplossen van geschillen en het vinden van gemeenschappelijke grond. Bij Balans Mediation besteden wij even als in relatietherapie aandacht aan oude (familie) systemen die vaak al vanaf jonge leeftijd ingesleten zijn en je relatie in het hier en nu dagelijks beïnvloeden. Onze relatiemediator in Amsterdam biedt een neutrale en professionele ruimte waar jullie samen met begeleiding kunnen werken aan het herstellen van de balans en het versterken van jullie band. Met praktische tools en een empathische aanpak, helpen wij jullie om effectiever met elkaar om te gaan en constructieve oplossingen te vinden.

Hoe weet ik of mijn relatie nog te redden is?

Jarenlange ervaring leert ons dat relaties moeilijk te herstellen zijn als:
Wij bieden bij Balans Mediation individuele relatiecoaching in Amsterdam aan om te onderzoeken of jouw relatie nog te herstellen is.

Conscious Uncoupling: Een weg naar vreedzaam uit elkaar gaan

In sommige gevallen kan het beëindigen van een relatie ook de beste keuze zijn. Scheiden of uit elkaar gaan wordt vaak geassocieerd met ‘falen’ of ‘mislukking’ of ‘dit kun je kinderen niet aandoen’. Scheiden is ook een nieuw begin. Bij Balans Mediation geloven we in het concept van "conscious uncoupling," waarbij partners op een respectvolle en vreedzame manier uit elkaar gaan. Onze relatie coach in Amsterdam kan jullie begeleiden in het proces van bewust ontvlechten, waarbij de nadruk ligt op begrip, mededogen en het creëren van een gezonde scheiding die zowel emotioneel als praktisch bevredigend is. Een vorm van scheiden, die met name als er kinderen in het spel zijn, noodzakelijk is.

Ontdek de voordelen van relatiecoaching door Balans Mediation in Amsterdam:

Onze relatiemediator in Amsterdam staat klaar om jou en je partner te helpen bij het herstellen van balans, verbinding en harmonie in jullie relatie, ongeacht de relatievorm die jullie kiezen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een consult en ontdek hoe wij je kunnen ondersteunen naar een gelukkige relatie.
Neem contact op met onze relatiecoach
Powered by webXpress