Coaching bij stress

Stresscoaching met Balans Mediation


Een arbeidsconflict brengt stress met zich mee. Het tegengestelde is ook waar: stress kan leiden tot arbeidsconflict. Balans Mediation breidt met Astrid van Dijk haar service uit in Balans Coaching. Astrid is gespecialiseerd in burn-out- / stressklachten en het herstel ervan. Zij werkt met een vernieuwende methode waarbij zij gebruik maakt van de kwaliteiten van het onbewuste brein om zo het chronisch stressrespons te stoppen. De ervaring leert dat lang praten over je problemen niet zo behulpzaam is als je het onderbewuste programma dat draait, niet mee laat werken. Balans Coaching staat voor snel, resultaatgericht en stelt cliënten, met behulp van makkelijke praktische oefeningen, in staat om eigen stressrespons te stoppen. Astrid heeft een achtergrond in NLP, systemisch werk en kinesiologie en is zelf ervaringsdeskundige.

Balans Coaching biedt de volgende services:

1. Individuele Burn - out begeleiding 
2. Stress preventie trainingen 
3. Leiderschapscoaching

HOE HERKEN JE EEN BURN-OUT?

Bij overspannenheid heeft men veel stressklachten, maar is er nog steeds sprake van energie om door te gaan. Er is vaak een korte termijn oorzaak: men heeft gedurende een aantal maanden onder hevige druk gestaan. Bij een burn-out is er sprake van een periode van langdurige uitputting op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Men kan de confrontatie niet aan en er is geen sprake van energie meer.


Checklist stressklachten.

Kosten

De kosten van het voorkomen van een burn-out zijn minimaal vergeleken met de kosten voor een werkgever als een werknemer burn-out thuis komt te zitten. Het gemiddeld aantal ziekteverzuimdagen bij een burn-out is 80 dagen. Een verzuimdag kost de werkgever ongeveer €250 per dag. Wij merken dat er nog vaak verwarring is onder werkgevers wat zij voor hun medewerkers in een burn-out geacht worden te doen, als ook wat medewerkers van hun werkgever mogen verwachten. Wij kunnen u veel kosten besparen door goede begeleiding te geven, door onze coach van Balans Mediation in te schakelen.
Powered by webXpress