Mediator Heerenveen

Mediation Heerenveen

Conflicten zijn lastig, vervelend en niemand zit er echt op te wachten. Toch ontstaan overal ter wereld wel eens conflicten tussen mensen. Dit kan op uw werk zijn of in privésferen, maar fijn is het over het algemeen niet. Als u te maken heeft met een conflict dat u wel graag opgelost ziet, al dan niet voor uw eigenbelang of die van anderen, dan kunt u zich wenden tot Balans Mediation. Loopt het bijvoorbeeld echt uit de hand op de werkvloer? Voelt het allemaal niet meer vertrouwd en is het moeilijk om nog in gesprek te gaan met de andere partij? Of gaat u scheiden, maar lukt het niet om samen het ouderschapsplan op te stellen? Als u zelfstandig geen oplossing meer ziet, biedt een mediator in Heerenveen van Balans Mediation de bemiddelende hand, want voor elk conflict bestaat wel degelijk een oplossing.

Wat is mediation van Balans Mediation in Heerenveen?

Mediation is een vorm van conflictbemiddeling waarbij u, onder begeleiding van een bemiddelaar (mediator), samen tot een voor beiden aanvaardbare oplossing van uw probleem probeert te komen. Balans Mediation kan u helpen als neutrale mediator om afspraken te maken voor een voorspoedige voortgang. De afspraken kunnen komen te staan in een overeenkomst of bijvoorbeeld in uw ouderschapsplan of scheidingsconvenant. Balans Mediation is gespecialiseerd en werkzaam op de volgende gebieden:


Arbeidsconflict Heerenveen

Als mediator helpt Balans Mediation cliënten om weer met elkaar in gesprek te komen en samen een oplossing te bedenken waar ze beiden achter kunnen staan. Als u te maken heeft met een arbeidsconflict kan zowel de werknemer als de werkgever de eerste stap zetten richting verandering van de ongewenste situatie. Door mediation bij uw arbeidsconflict in te zetten, geeft u beide partijen neutrale en vakbekwame hulp. Het uitgangspunt van mediation bij een arbeidsconflict is dat alles vrijwillig, onpartijdig en vertrouwelijk verloopt. Via mediation komen vaak creatieve oplossingen tot stand, waarmee alle betrokkenen tevreden zijn. De arbeidsconflict mediation wordt afgesloten met een overeenkomst, waarin de samen gemaakte afspraken zijn vastgelegd. De praktijk toont aan dat mediation een hoge kans van slagen heeft.

Mediation ouderschapsplan in Heerenveen

In het geval van een echtscheiding brengt de scheidingsmediator in Heerenveen vastgelopen communicatie weer op gang en stimuleert jullie tot overleg. Overleg voor het opstellen van het verplichte ouderschapsplan. De mediator kiest geen partij, maar helpt u in uw onderhandelingsproces. De belangen van de kinderen, jullie beiden en de toekomst staan daarbij voorop. Mediation is dus een vorm van conflictbemiddeling waarbij u beiden geholpen wordt en tot oplossingen komt waar u het allebei mee eens bent, u maakt de afspraken nu immers samen.

Een mediator in Heerenveen nodig?

Heeft u interesse in mediation bij uw conflict of wilt u duidelijk afspraken op papier krijgen met de andere partij zonder ruzie te krijgen? Dan kunt u contact opnemen met Balans Mediation. Onze mediator in Heerenveen helpt u maar al te graag met het voorspoedig oplossen van uw probleem. U kunt contact opnemen via het contactformulier.


 

Wilt u met ons een afspraak maken?


Heeft u een conflict waar u zelf niet meer uit komt. U kunt Balans Mediation via het contactformulier of per telefoon bereiken.

Balans Mediation
Kraneweg 19
9718 JD
Groningen
Telefoon: 050-3110304

 

    

Wij zijn gespecialiseerd en werkzaam op de volgende gebieden:

 

Email *
Achternaam *
Telefoonnummer *
Uw vraag/opmerking *
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Controle vraag:
Stuur mij een kopie
Powered by webXpress