Bemiddeling scheiden Groningen

MEDIATOR scheiding Groningen


Gaat u scheiden in Groningen of omgeving, maar lukt het niet om samen het ouderschapsplan op te stellen? Indien een relatie, een huwelijk of een geregistreerd partnerschap tot een einde komt, kan dit veel zorgen met zich meebrengen. Ruzies en conflicten zijn zowaar onvermijdelijk tijdens een echtscheiding. Maar als jullie uit elkaar gaan met kinderen, wilt u hopelijk niet voor de kinderen in een vechtscheiding terecht komen.

De scheidingsmediators van Balans Mediation

Afspraken maken in een periode waarin veel emoties aanwezig zijn, kan erg lastig zijn, net als redelijk naar elkaar blijven. Als u dit als moeilijk ervaart tijdens uw echtscheiding in Groningen, dan kan u wellicht wat neutrale hulp gebruiken van onze ervaren scheidingmediators. Balans Mediation kan u als neutrale mediator helpen een ouderschapsplan op te stellen én u helpen zo goedkoop mogelijk te scheiden in Groningen, zonder dat er procedures aan te pas komen. Ook voor afspraken over de kinderalimentatie kunt u bij een van onze scheidingsmediators terecht. Mediation is een vorm van conflictbemiddeling waarbij u samen met de hulp van een bemiddelaar (mediator) tot een voor beiden aanvaardbare oplossing probeert te komen voor uw scheiding. Vanuit ons kantoor in Groningen bieden wij mediation services aan voor alle delen van de provincie Groningen.

Ouderschapsplan & kinderalimentatie bij scheiden groningen

Ook al scheiden de wegen van u en uw partner, jullie zullen altijd samen ouders blijven. In een ouderschapsplan staan al jullie afspraken over het co-ouderschap. Dit verplichte plan bevat onder meer bindende afspraken over de verdeling van zorg- en opvoedingstaken, de manier waarop jullie elkaar informeren, afspraken over de verdeling van de verzorging– en opvoedingskosten en de mening van de kinderen wordt gehoord en meegenomen in de besluitvorming. Het ouderschapsplan kunt u zien als een soort ‘levend document’ en zal regelmatig aangepast moeten worden, afhankelijk van de situatie en de leeftijd van de kinderen. Om het ouderschapsplan te laten slagen is het essentieel dat beide ouders hieraan meewerken. Scheiden is een intensief proces wat voor alle partijen emoties oproept, vergeet hierbij niet: kinderen gaan voor. Bij de scheiding kunnen uw ex-partner en u ook samen afspraken maken over alimentatiebetaling. Zo’n afspraak wordt in een schriftelijke overeenkomst (scheidingsconvenant) vastgelegd. Dit kunt u ook met uw mediator of advocaat erbij afspreken.

Over Balans Mediation

Balans Mediation is een ervaren scheidingsmediator in Groningen dat bestaat uit vier registermediators met hun eigen specialisaties en één advocaat. Van arbeidsmediator en familiemediator tot psycholoog-mediator; we hebben het allemaal in huis. Hierdoor bieden wij alles waarmee u te maken kunt krijgen onder één dak. Onze specialismen gaan breed, waardoor we een ruim werkveld hebben. We hebben ervaring in arbeidsbemiddeling, (echt)scheidingsbemiddeling, familiebemiddeling, buurtbemiddeling, relatiecoaching en meer. In overleg met u bemiddelen we ook bij andere conflicten.

Waarom u er goed aan doet Balans Mediation te vragen als mediator wanneer u gaat scheiden? De voordelen van Balans Mediation op een rij:

 • Stimuleert actieve inbreng van betrokken partijen
 • Belangen beide partijen staan centraal
 • Kostenbesparend ten opzichte van procederen
 • Toekomstgericht
 • Flexibel en informeel
 • Win-win resultaat
 • Ruimte voor creatieve oplossingen
 • Geen onnodige beschadiging van relaties
 • Vertrouwelijk en besloten
 • Hoge acceptatiegraad door gezamenlijke oplossing
 • Deskundige begeleiding

Balans Mediation inzetten bij bemiddeling scheiden Groningen

Wanneer u op zoek bent naar ondersteuning bij het scheiden in Groningen, aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor bemiddeling. Wij zorgen voor een onpartijdige behandeling van alle partijen, wat goedkoper is dan scheiden met twee advocaten. Samen met u zullen we het ouderschapsplan vormgeven.


 

Wilt u met ons een afspraak maken?


Heeft u een conflict waar u zelf niet meer uit komt. U kunt Balans Mediation via het contactformulier of per telefoon bereiken.

Balans Mediation
Kraneweg 19
9718 JD
Groningen
Telefoon: 050-3110304

 

    


Wij zijn gespecialiseerd en werkzaam op de volgende gebieden:

 

Email *
Achternaam *
Telefoonnummer *
Uw vraag/opmerking
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Controle vraag:
Stuur mij een kopie
Powered by webXpress