Mediator Leeuwarden

Mediation in de regio Leeuwarden


Heeft u te maken met een conflict en ziet u het niet meer gebeuren dat u met de ander hierover normaal in gesprek kunt gaan en het zelf kunt oplossen? Als u graag bemiddeling voor uw conflict wenst dan kunt u een mediator in Leeuwarden om hulp vragen. De mediator biedt onpartijdige bemiddeling voor als het echt uit de hand loopt op bijvoorbeeld de werkvloer of tijdens een echtscheiding. Als u niet meer redelijk met elkaar kunt communiceren of als het niet meer vertrouwd voelt om in gesprek te gaan, dan is het tijd voor mediation. Als u geen oplossing meer ziet, biedt een mediator de bemiddelde hand, want voor elk conflict bestaat wel degelijk een oplossing.

Wat doet een mediator?

Als mediator Leeuwarden helpt Balans Mediation cliënten om weer met elkaar in gesprek te komen en samen een oplossing te bedenken waar ze beiden achter kunnen staan. Als het gaat om een arbeidsconflict dan kan zowel de werknemer als de werkgever de eerste stap zetten richting verandering van de ongewenste situatie. Door arbeidsmediation in te zetten, biedt u beide partijen neutrale en vakbekwame hulp. Het uitgangspunt van mediation is dat alles vrijwillig, onpartijdig en vertrouwelijk verloopt. Of het nu om arbeidsmediation, echtscheidings mediation, of familie mediation betreft. Via mediation komen vaak creatieve oplossingen tot stand, waarmee alle betrokkenen tevreden zijn. Het mediation traject wordt afgesloten met een overeenkomst, waarin de samen gemaakte afspraken zijn vastgelegd. De praktijk toont aan dat mediation een hoge kans van slagen heeft.

Soorten bemiddeling

Conflicten kunnen ontstaan op ieder terrein waar mensen elkaar ontmoeten. Ons werkterrein als bemiddelaars is daarom ook zeer breed. Als mediator Leeuwarden is Balans Mediation specialist als het gaat om:


In overleg met u bemiddelen we ook bij andere conflicten. In principe hebben we alle expertises onder één dak. We werken namelijk met vier registermediators en één advocaat. Daarom hoeven we voor een advocaat nooit naar een ander bureau, we hebben er zelf één in huis.

Een afspraak maken voor mediation Leeuwarden

Ziet u het als verstandig om een mediator in Leeuwarden voor uw arbeidsconflict of ander soort conflict in te schakelen? Als u schriftelijk goede afspraken wilt maken met de andere partij, dan kan een mediator u goed helpen. Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op. Heeft u vragen? Stel ze dan gerust, want we zijn erom u te helpen!


 

Wilt u met ons een afspraak maken?


Heeft u een conflict waar u zelf niet meer uit komt. U kunt Balans Mediation via het contactformulier of per telefoon bereiken.

Balans Mediation
Kraneweg 19
9718 JD
Groningen
Telefoon: 050-3110304

 

    

Wij zijn gespecialiseerd en werkzaam op de volgende gebieden:

 

Email *
Achternaam *
Telefoonnummer *
Uw vraag/opmerking *
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Controle vraag:
Stuur mij een kopie
Powered by webXpress