Mediation arbeidsconflict Leeuwarden

Arbeidsmediation Leeuwarden


Heeft u te maken met een arbeidsconflict in Leeuwarden dat echt uit de hand begint te lopen? Als u geen oplossing meer ziet, bieden de arbeidsmediators van Balans Mediation de bemiddelende hand. Want voor elk conflict bestaat wel degelijk een oplossing. Arbeidsconflicten kosten enorm veel negatieve energie, maar ook tijd en geld. Een arbeidsconflict heeft ook altijd een negatief effect op andere collega’s en delen van de organisatie. Het gevolg hiervan kan een continue gespannen sfeer zijn, een lagere arbeidsmotivatie en op den duur kan dit leiden tot verminderende productiviteit. Daarom moeten arbeidsconflicten opgelost worden. Bij mediation bij een arbeidsconflict wordt nooit een kant gekozen, daar gaat het ook totaal niet om. Door een arbeidsconflict middels mediation komt u weer met elkaar in gesprek en gaan we echt praten. Is er bij u sprake van een arbeidsconflict in Leeuwarden? Arbeidsmediation richt zich op het oplossen van conflicten op het werk op individueel-, team- en organisatieniveau.

Wat doet een arbeidsmediator van Balans Mediation?

Als mediator in Leeuwarden helpt Balans Mediation cliënten om weer met elkaar in gesprek te gaan en samen een oplossing te vinden waar ze beiden achter staan. Zowel de werknemer als de werkgever kan de eerste stap zetten richting verandering van de ongewenste situatie. Door mediation bij uw arbeidsconflict in te zetten, geeft u beide partijen neutrale en vakbekwame hulp. Het uitgangspunt van mediation bij een arbeidsconflict is dat alles vrijwillig, onpartijdig en vertrouwelijk verloopt. Via mediation komen vaak creatieve oplossingen tot stand, waarmee alle betrokkenen tevreden zijn. De arbeidsconflict mediation wordt afgesloten met een overeenkomst, waarin de samen gemaakte afspraken zijn vastgelegd.

Soorten bemiddeling

Conflicten kunnen ontstaan op ieder terrein waar mensen elkaar ontmoeten. Ons werkterrein als bemiddelaars is daarom ook zeer breed. Naast arbeidsmediation, is Balans Mediation specialist op de volgende gebieden:


In overleg met kunnen we ook bij andere conflicten bemiddelen indien gewenst. We werken met vier registermediators en één advocaat. In principe hebben we dus alle expertises onder één dak. We hoeven voor een advocaat nooit naar een ander bureau, want we hebben er zelf één in huis!

Een afspraak maken voor mediation arbeidsconflict

Ziet u het als verstandig om mediation voor uw arbeidsconflict in Leeuwarden in te schakelen? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op. De praktijk toont aan dat mediation een hoge kans van slagen heeft. Heeft u vragen? Stel ze dan gerust, want we zijn er om u te helpen! Of u nu arbeidsmediator zoekt voor een arbeidsconflict in Groningen of een mediator in Heerenveen. Balans Mediation is uw mediator in Noord Nederland.


 

Wilt u met ons een afspraak maken?


Heeft u een conflict waar u zelf niet meer uit komt. U kunt Balans Mediation via het contactformulier of per telefoon bereiken.

Balans Mediation
Kraneweg 19
9718 JD
Groningen
Telefoon: 050-3110304

 

    

Wij zijn gespecialiseerd en werkzaam op de volgende gebieden:

 

Email *
Achternaam *
Telefoonnummer *
Uw vraag/opmerking *
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Controle vraag:
Stuur mij een kopie
Powered by webXpress