bemiddeling arbeidsconflict groningen

Bemiddeling van een arbeidsconflict in de regio Groningen


Wordt u geconfronteerd met een arbeidsconflict in de provincie Groningen dat echt uit de hand begint te lopen? Als u geen oplossing meer ziet, bieden de arbeidsmediators van Balans Mediation de bemiddelende hand. Want voor elk conflict bestaat wel degelijk een oplossing. Arbeidsconflicten kosten enorm veel negatieve energie, maar ook tijd en geld. En een arbeidsconflict heeft ook altijd een negatief effect op andere collega’s en delen van de organisatie met als gevolg een continue gespannen sfeer, lagere arbeidsmotivatie. Op den duur leidt dit ongetwijfeld tot verminderende productiviteit van alle betrokkenen. Daarom moeten arbeidsconflicten opgelost worden.

Arbeidsmediation Groningen

Bij arbeidsmediation wordt nooit een kant gekozen. Daar gaat het ook totaal niet om. Door een arbeidsconflict middels mediation komt u weer met elkaar in gesprek en gaan we echt praten. Is er bij u sprake van een arbeidsconflict? De mediators van Balans Mediation helpen cliënten in alle Groningse steden zoals Stadskanaal, Veendam, Hoogezand, Winschoten en natuurlijk elke andere plaats in Groningen met het oplossen van een arbeidsconflict. Onze arbeidsmediation richt zich op het oplossen van conflicten op het werk op individueel-, team- en organisatieniveau.

Wat doet een arbeidsmediator?

Als mediator helpt Balans Mediation cliënten om weer met elkaar in gesprek te gaan en samen een oplossing te vinden waar ze beiden achter staan. Zowel de werknemer als de werkgever kan de eerste stap zetten richting verandering van de ongewenste situatie. Door mediation bij uw arbeidsconflict in te zetten, geeft u beide partijen neutrale en vakbekwame hulp. Het uitgangspunt van mediation bij een arbeidsconflict is dat alles vrijwillig, onpartijdig en vertrouwelijk verloopt. Via mediation komen vaak creatieve oplossingen tot stand, waarmee alle betrokkenen tevreden zijn. De mediation wordt afgesloten met een overeenkomst, waarin de samen gemaakte afspraken zijn vastgelegd.

Soorten bemiddeling

Conflicten kunnen ontstaan op ieder terrein waar mensen elkaar ontmoeten. Ons werkterrein als bemiddelaars is daarom ook zeer breed. Naast mediation in arbeidsconflicten, is Balans Mediation gespecialiseerd op de volgende gebieden:

In overleg met u bemiddelen we ook bij andere conflicten. In principe hebben we alle expertises onder één dak. We werken namelijk met vier registermediators en één advocaat. Daarom hoeven we voor een advocaat nooit naar een ander bureau, we hebben er zelf één in huis.

Een afspraak maken voor mediation arbeidsconflict

Ziet u het als verstandig om mediation voor uw arbeidsconflict in Groningen in te schakelen? Vul dan onderstaand contactformulier in voor een vrijblijvend gesprek. De praktijk toont aan dat mediation een hoge kans van slagen heeft. Heeft u vragen? Stel ze dan gerust, want we zijn erom u te helpen! Of u nu arbeidsmediator zoekt voor een arbeidsconflict in Leeuwarden of een mediator in Drenthe. Balans Mediation is uw mediator in Noord Nederland.

 

Wilt u met ons een afspraak maken?


Heeft u een conflict waar u zelf niet meer uit komt. U kunt Balans Mediation via het contactformulier of per telefoon bereiken.

Balans Mediation
Kraneweg 19
9718 JD
Groningen
Telefoon: 050-3110304

 

    

Wij zijn gespecialiseerd en werkzaam op de volgende gebieden:

 

Email *
Achternaam *
Telefoonnummer *
*
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Controle vraag:
Stuur mij een kopie
Powered by webXpress