mediator Winschoten

Mediation in Winschoten


Heeft u te maken met een conflict en lijkt het u onmogelijk om op een normale manier met de andere partij in gesprek te gaan en het zelf op te lossen? Als u behoefte heeft aan bemiddeling voor uw conflict, kunt u de hulp inroepen van de mediators van Balans Mediation. Onze ervaren mediator Winschoten staat klaar voor onpartijdige bemiddeling, vooral wanneer de situatie dreigt te escaleren, bijvoorbeeld op de werkvloer, tijdens een echtscheiding of bij een familieruzie. Indien een redelijke communicatie niet langer mogelijk is of als het gesprek niet meer vertrouwd aanvoelt, dan is het tijd voor mediation. Als u geen oplossing meer ziet, biedt een mediator de bemiddelde hand, want voor elk conflict bestaat wel degelijk een oplossing.

Online mediation met de ervaren mediators van Balans Mediation?


Balans Mediation is gevestigd in de stad Groningen en wij bedienen mediation diensten aan cliënten in de noordelijke regio's. Voor die cliënten die dit wensen, bieden wij de mogelijkheid van online mediation waarbij wij u via Zoom direct in contact brengen met een van onze mediators.

Wat doet een mediator?

De mediators van Balans Mediation helpen cliënten in Winschoten om weer met elkaar in gesprek te komen en samen een oplossing te bedenken waar ze beiden achter kunnen staan. Als het gaat om een arbeidsconflict dan kan zowel de werknemer als de werkgever de eerste stap zetten richting verandering van de ongewenste arbeidssituatie. Mediation is gebaseerd op de principes van vrijwilligheid, onpartijdigheid en vertrouwelijkheid, ongeacht of het gaat om arbeidsmediation, echtscheidingsmediation of familiemediation. Mediation leidt vaak tot innovatieve oplossingen waar alle betrokkenen tevreden mee zijn. Het mediationproces wordt afgesloten met een overeenkomst waarin de gezamenlijk gemaakte afspraken zijn vastgelegd. De praktijk wijst uit dat mediation een hoge kans van slagen heeft.

Soorten bemiddeling van de mediator Winschoten?

Conflicten kunnen ontstaan op ieder terrein waar mensen elkaar ontmoeten. Ons werkterrein als bemiddelaars is daarom ook zeer breed. Als mediator in Winschoten is Balans Mediation specialist als het gaat om:

In overleg met u bemiddelen we ook bij andere conflicten. In principe hebben we alle expertises onder één dak. We werken namelijk met vier registermediators en één advocaat. Daarom hoeven we voor een advocaat nooit naar een ander bureau, we hebben er zelf één in huis.

Waarom een mediator in Winschoten inschakelen?

Waarom u er goed aan doet Balans Mediation te vragen als mediator in Winschoten? De voordelen van Balans Mediation op een rij:
 • Kostenbesparend ten opzichte van procederen
 • Belangen van beide partijen staan centraal
 • Vertrouwelijk en besloten
 • Stimuleert actieve inbreng van betrokken partijen
 • Hoge acceptatiegraad door gezamenlijke oplossing
 • Deskundige begeleiding
 • Flexibel en informeel
 • Toekomstgericht
 • Ruimte voor creatieve oplossingen
 • Geen onnodige beschadiging van relaties
 • Win-win resultaat

Een afspraak maken voor mediation in Winschoten?

Overweegt u het inschakelen van een mediator in Winschoten voor uw arbeidsconflict, het opstellen van een ouderschapsplan, een scheiding of ander type geschil? Als u behoefte heeft aan duidelijke schriftelijke overeenkomsten met de andere betrokken partij, kan een mediator u uitstekend van dienst zijn. Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om ze te stellen; wij staan klaar om u te assisteren!


 

Wilt u met ons een afspraak maken?


Heeft u een conflict waar u zelf niet meer uit komt. U kunt Balans Mediation via het contactformulier of per telefoon bereiken.

Balans Mediation
Kraneweg 19
9718 JD
Groningen
Telefoon: 050-3110304

mediator winschoten

 

    

Wij zijn gespecialiseerd en werkzaam op de volgende gebieden:

 

Email *
Achternaam *
Telefoonnummer *
Uw vraag/opmerking *
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Controle vraag:
Stuur mij een kopie
Powered by webXpress