mediator stadskanaal

Mediation in Stadskanaal


U bent betrokken bij een conflict en het lijkt onmogelijk om op een normale wijze met de andere partij in gesprek te gaan en het zelf op te lossen? Als u behoefte heeft aan bemiddeling voor uw conflict, kunt u de expertise inzetten van de mediators van Balans Mediation. Onze ervaren mediators Stadskanaal staan klaar voor onpartijdige bemiddeling, vooral in situaties waarin de escalatie dreigt, zoals op de werkvloer, bij een echtscheiding of in het geval van familieruzies. Bovendien biedt mediation nog een waardevol voordeel: het bespaart tijd en kosten die anders besteed zouden worden aan juridische procedures. Indien redelijke communicatie niet langer haalbaar lijkt of het gesprek niet meer als vertrouwd wordt ervaren, is het de juiste tijd om mediation in te schakelen. Als u geen oplossing meer ziet, staan de mediators van Balans Mediation klaar om te bemiddelen, want voor elk conflict is er een oplossing mogelijk.

Online mediation met de ervaren mediators van Balans mediation?


Balans Mediation is gevestigd in de stad Groningen en wij bieden mediation diensten aan cliënten in de noordelijke regio's. Voor die cliënten die dit wensen, bieden wij de mogelijkheid van online mediation waarbij wij u via Zoom direct in contact brengen met een van onze mediators.

Wat doet een mediator?

De mediators van Balans Mediation helpen cliënten in Stadskanaal om weer met elkaar in gesprek te komen en samen een oplossing te bedenken waar ze beiden achter kunnen staan. Of het nu arbeidsmediation, echtscheidingsmediation of familiemediation betreft, de kernprincipes van mediation, namelijk vrijwilligheid, onpartijdigheid en vertrouwelijkheid, blijven altijd intact. Mediation leidt vaak tot innovatieve oplossingen die de tevredenheid van alle betrokkenen bevorderen. Het mediationproces wordt afgesloten met een overeenkomst waarin de gezamenlijk gemaakte afspraken zijn vastgelegd. Uit de praktijk blijkt dat mediation een aanzienlijk succespercentage heeft.

Soorten bemiddeling van de mediator stadskanaal?

Conflicten kunnen ontstaan op ieder terrein waar mensen elkaar ontmoeten. Ons werkterrein als bemiddelaars is daarom ook zeer breed. Als mediator in stadskanaal is Balans Mediation specialist als het gaat om:

In overleg met u bemiddelen we ook bij andere conflicten. In principe hebben we alle expertises onder één dak. We werken namelijk met vier registermediators en één advocaat. Daarom hoeven we voor een advocaat nooit naar een ander bureau, we hebben er zelf één in huis.

Waarom een mediator in stadskanaal inschakelen?

Waarom u er goed aan doet Balans Mediation te vragen als mediator in Stadskanaal? De voordelen van Balans Mediation op een rij:
 • Kostenbesparend ten opzichte van procederen
 • Belangen van beide partijen staan centraal
 • Vertrouwelijk en besloten
 • Stimuleert actieve inbreng van betrokken partijen
 • Hoge acceptatiegraad door gezamenlijke oplossing
 • Deskundige begeleiding
 • Flexibel en informeel
 • Toekomstgericht
 • Ruimte voor creatieve oplossingen
 • Geen onnodige beschadiging van relaties
 • Win-win resultaat

Een afspraak maken voor mediation in stadskanaal?

Overweegt u het inschakelen van een mediator in Stadskanaal voor uw arbeidsconflict, het opstellen van een ouderschapsplan, een scheiding of ander type geschil? Als u behoefte heeft aan duidelijke schriftelijke overeenkomsten met de andere betrokken partij, kan een mediator u uitstekend van dienst zijn. Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om ze te stellen; wij staan klaar om u te assisteren!


 

Wilt u met ons een afspraak maken?


Heeft u een conflict waar u zelf niet meer uit komt. U kunt Balans Mediation via het contactformulier of per telefoon bereiken.

Balans Mediation
Kraneweg 19
9718 JD
Groningen
Telefoon: 050-3110304

 

    

Wij zijn gespecialiseerd en werkzaam op de volgende gebieden:

 

Email *
Achternaam *
Telefoonnummer *
Uw vraag/opmerking *
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Controle vraag:
Stuur mij een kopie
Powered by webXpress