Mediator Drenthe

Mediation in de provincie Drenthe


Heeft u te maken met een conflict en lijkt het u onmogelijk om op een normale manier met de andere partij in gesprek te gaan en het zelf op te lossen? Als u behoefte heeft aan bemiddeling voor uw conflict, kunt u de hulp inroepen van de mediators van Balans Mediation. Onze ervaren mediator staat klaar voor onpartijdige bemiddeling, vooral wanneer de situatie dreigt te escaleren, bijvoorbeeld op de werkvloer, tijdens een echtscheiding of bij een familieruzie. Indien een redelijke communicatie niet langer mogelijk is of als het gesprek niet meer vertrouwd aanvoelt, dan is het tijd voor mediation. Als u geen oplossing meer ziet, biedt een mediator de bemiddelde hand, want voor elk conflict bestaat wel degelijk een oplossing.

Online mediation met de ervaren mediators van Balans Mediation?


Balans Mediation is gevestigd in de stad Groningen en wij bieden mediation diensten aan cliënten in de noordelijke regio's. Voor die cliënten die dit wensen, bieden wij de mogelijkheid van online mediation waarbij wij u via Zoom direct in contact brengen met een van onze mediators.

Wat doet een mediator?

De mediators van Balans Mediation helpt cliënten in Drenthe, zoals Emmen en Assen, om weer met elkaar in gesprek te komen en samen een oplossing te bedenken waar ze beiden achter kunnen staan. Als het gaat om een arbeidsconflict dan kan zowel de werknemer als de werkgever de eerste stap zetten richting verandering van de ongewenste arbeidssituatie. Mediation is gebaseerd op de principes van vrijwilligheid, onpartijdigheid en vertrouwelijkheid, ongeacht of het gaat om arbeidsmediation, echtscheidingsmediation of familiemediation. Mediation leidt vaak tot innovatieve oplossingen waar alle betrokkenen tevreden mee zijn. Het mediationproces wordt afgesloten met een overeenkomst waarin de gezamenlijk gemaakte afspraken zijn vastgelegd. De praktijk wijst uit dat mediation een hoge kans van slagen heeft.

Soorten bemiddeling van de mediator Drenthe?

Conflicten kunnen ontstaan op ieder terrein waar mensen elkaar ontmoeten. Ons werkterrein als bemiddelaars is daarom ook zeer breed. Als mediator in Drenthe is Balans Mediation specialist als het gaat om:

Waarom een mediator in Drenthe inschakelen?

Waarom u er goed aan doet Balans Mediation te vragen als mediator in Drenthe? De voordelen van Balans Mediation op een rij:
 • Kostenbesparend ten opzichte van procederen
 • Belangen van beide partijen staan centraal
 • Vertrouwelijk en besloten
 • Stimuleert actieve inbreng van betrokken partijen
 • Hoge acceptatiegraad door gezamenlijke oplossing
 • Deskundige begeleiding
 • Flexibel en informeel
 • Toekomstgericht
 • Ruimte voor creatieve oplossingen
 • Geen onnodige beschadiging van relaties
 • Win-win resultaat

Balans Mediation heeft vier registermediators met hun eigen specialisaties en één advocaat in huis. Hierdoor bieden wij alles waarmee u te maken kunt krijgen onder één dak. We hebben een ruim werkveld en veel ervaring in arbeidsbemiddeling, (echt)scheidingsbemiddeling, familiebemiddeling, buurtbemiddeling en meer. In overleg met u bemiddelen we ook bij andere conflicten.

Een afspraak maken voor mediation in Drenthe?

Overweegt u het inschakelen van een mediator in Drenthe voor uw arbeidsconflict, het opstellen van een ouderschapsplan, een scheiding of ander type geschil? Als u behoefte heeft aan duidelijke schriftelijke overeenkomsten met de andere betrokken partij, kan een mediator u uitstekend van dienst zijn. Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om ze te stellen; wij staan klaar om u te assisteren!


 

Wilt u met ons een afspraak maken?


Heeft u een conflict waar u zelf niet meer uit komt. U kunt Balans Mediation via het contactformulier of per telefoon bereiken.

Balans Mediation
Kraneweg 19
9718 JD
Groningen
Telefoon: 050-3110304

 

    

Wij zijn gespecialiseerd en werkzaam op de volgende gebieden:

 

Email *
Achternaam *
Telefoonnummer *
Uw vraag/opmerking *
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Controle vraag:
Stuur mij een kopie
Powered by webXpress