Mediator Emmen

Mediation in Emmen


Conflicten zijn lastig, vervelend en niemand wil er eigenlijk iets mee te maken hebben. Maar soms ontstaat conflicten die wel opgelost moeten worden voor de belangen van anderen of voor uw eigenbelang of gemoedstoestand. Loopt het bijvoorbeeld echt uit de hand op de werkvloer? Voelt het allemaal niet meer vertrouwd en is het moeilijk om nog in gesprek te gaan met de andere partij? Of gaat u scheiden, maar lukt het niet om samen het ouderschapsplan op te stellen? Als u zelfstandig geen oplossing meer ziet, biedt een mediator in Emmen de bemiddelende hand, want voor elk conflict bestaat wel degelijk een oplossing.


Online mediation met de ervaren mediators van Balans Mediation?


Balans Mediation is gevestigd in de stad Groningen en wij bieden mediation diensten aan cliënten in de noordelijke regio's. Voor die cliënten die dit wensen, bieden wij de mogelijkheid van online mediation waarbij wij u via Zoom direct in contact brengen met een van onze mediators.

Wat is mediation?

De mediators van Balans Mediation helpen cliënten in Emmen om weer met elkaar in gesprek te komen en samen een oplossing te bedenken waar ze beiden achter kunnen staan. Het uitgangspunt van mediation is dat alles vrijwillig, onpartijdig en vertrouwelijk verloopt. Of het nu om arbeidsmediation, echtscheidings mediation, of familie mediation betreft. Via mediation komen vaak creatieve oplossingen tot stand, waarmee alle betrokkenen tevreden zijn. Het mediation traject wordt afgesloten met een overeenkomst, waarin de samen gemaakte afspraken zijn vastgelegd. De praktijk toont aan dat mediation een hoge kans van slagen heeft.

Soorten bemiddeling van de mediator in Emmen?

Conflicten kunnen ontstaan op ieder terrein waar mensen elkaar ontmoeten. Ons werkterrein als bemiddelaars is daarom ook zeer breed. Als mediator in Emmen is Balans Mediation specialist als het gaat om:

In overleg met u bemiddelen we ook bij andere conflicten. In principe hebben we alle expertises onder één dak. We werken namelijk met vier registermediators en één advocaat. Daarom hoeven we voor een advocaat nooit naar een ander bureau, we hebben er zelf één in huis.

Arbeidsmediator Emmen

Als mediator helpt Balans Mediation cliënten om weer met elkaar in gesprek te komen en samen een oplossing te bedenken waar ze beiden achter kunnen staan. Als u te maken heeft met een arbeidsconflict kan zowel de werknemer als de werkgever de eerste stap zetten richting verandering van de ongewenste situatie. Door mediation bij uw arbeidsconflict in te zetten, geeft u beide partijen neutrale en vakbekwame hulp. Het uitgangspunt van mediation bij een arbeidsconflict is dat alles vrijwillig, onpartijdig en vertrouwelijk verloopt. Via mediation komen vaak creatieve oplossingen tot stand, waarmee alle betrokkenen tevreden zijn. De arbeidsconflict mediation wordt afgesloten met een overeenkomst, waarin de samen gemaakte afspraken zijn vastgelegd. De praktijk toont aan dat mediation een hoge kans van slagen heeft.

Mediator voor ouderschapsplan

In het geval van een echtscheiding brengt de mediator in Emmen vastgelopen communicatie weer op gang en stimuleert jullie tot overleg. Overleg voor het opstellen van het verplichte ouderschapsplan. De mediator kiest geen partij, maar helpt u in uw onderhandelingsproces. De belangen van de kinderen, jullie beiden en de toekomst staan daarbij voorop.Mediation is dus een vorm van conflictbemiddeling waarbij u beiden geholpen wordt en tot oplossingen komt waar u het allebei mee eens bent, u maakt de afspraken nu immers samen.

Een mediator in Emmen nodig?

Heeft u interesse in mediation bij uw conflict of om afspraken duidelijk op papier te krijgen met de andere partij zonder ruzies? Dan kunt u contact opnemen met Balans Mediation. Onze mediator in Emmen helpt u maar al te graag met het voorspoedig oplossen van uw probleem. U kunt contact opnemen via het contactformulier.


 

Wilt u met ons een afspraak maken?


Heeft u een conflict waar u zelf niet meer uit komt. U kunt Balans Mediation via het contactformulier of per telefoon bereiken.

Balans Mediation
Kraneweg 19
9718 JD
Groningen
Telefoon: 050-3110304

 

    

Wij zijn gespecialiseerd en werkzaam op de volgende gebieden:

 

Email *
Achternaam *
Telefoonnummer *
Uw vraag/opmerking *
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Controle vraag:
Stuur mij een kopie
Powered by webXpress