Mediator Drachten


Mediation Drachten

Heeft u te maken met een conflict en ziet u het niet meer gebeuren dat u met de ander hierover normaal in gesprek kunt gaan en het zelf kunt oplossen? Als u graag bemiddeling voor uw conflict wenst dan kunt u een mediator in Drachten om hulp vragen. De mediator biedt onpartijdige bemiddeling voor als het echt uit de hand loopt op bijvoorbeeld de werkvloer of tijdens een echtscheiding. Als u niet meer redelijk met elkaar kunt communiceren of als het niet meer vertrouwd voelt om in gesprek te gaan, dan is het tijd voor mediation. Als u geen oplossing meer ziet, biedt een mediator de bemiddelde hand, want voor elk conflict bestaat wel degelijk een oplossing.

Wat doet een mediator?

Als mediator helpt Balans Mediation cliënten om weer met elkaar in gesprek te komen en samen een oplossing te bedenken waar ze beiden achter kunnen staan. Als het gaat om een arbeidsconflict dan kan zowel de werknemer als de werkgever de eerste stap zetten richting verandering van de ongewenste situatie. Door mediation bij uw arbeidsconflict in te zetten, biedt u beide partijen neutrale en vakbekwame hulp. Het uitgangspunt van mediation bij een arbeidsconflict is dat alles vrijwillig, onpartijdig en vertrouwelijk verloopt. Via mediation komen vaak creatieve oplossingen tot stand, waarmee alle betrokkenen tevreden zijn. De arbeidsconflict mediation wordt afgesloten met een overeenkomst, waarin de samen gemaakte afspraken zijn vastgelegd. De praktijk toont aan dat mediation een hoge kans van slagen heeft.

 

Conflicten kunnen ontstaan op ieder terrein waar mensen elkaar ontmoeten. Ons werkterrein als bemiddelaars is daarom ook zeer breed. Naast mediation in arbeidsconflicten, is Balans Mediation actief werkzaam op de volgende gebieden:

In overleg met u bemiddelen we ook bij andere conflicten. In principe hebben we alle expertises onder één dak. We werken namelijk met vier mediators en één advocaat. Daarom hoeven we voor een advocaat nooit naar een ander bureau, we hebben er zelf één in huis.

Wanneer is er sprake van een arbeidsconflict?

Een arbeidsconflict kan betrekking hebben op:

  • Communicatie
  • Samenwerking
  • Arbeidsinhoud
  • Arbeidsverhoudingen
  • Arbeidsomstandigheden
  • Arbeidsvoorwaarden
  • Ziekteverzuim
  • Re-integratie
  • Beëindiging arbeidscontract
  • Medezeggenschap

Als u liever niet meer naar uw werk gaat wegens één van bovengenoemde zaken, is het absoluut tijd om aan mediation te denken voordat het echt te laat is en er juridische procedures aan te pas komen. Soms kunnen ARBO artsen medewerkers ook doorverwijzen naar mediation. Werkgevers moeten zich er bijvoorbeeld meer bewust zijn van het tijd en geld kost wanneer iemand niet naar behoren functioneert. Daarnaast kunnen bedrijfsartsen werknemers adviseren te gaan praten met een mediator, omdat het niet medisch is, maar wel veel spanning op het werk veroorzaakt. Herkent u signalen?

 

Een afspraak maken voor mediation Drachten

Ziet u het als verstandig om een mediator in Drachten voor uw arbeidsconflict of ander soort conflict in te schakelen? Als u schriftelijk goede afspraken wilt maken met de andere partij, dan kan een mediator u goed helpen. Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op. Heeft u vragen? Stel ze dan gerust, want we zijn er om u te helpen!


 

Wilt u met ons een afspraak maken?

 

Heeft u een conflict waar u zelf niet meer uit komt.

U kunt Balans Mediation via het contactformulier of per telefoon bereiken.

 

Balans Mediation

 

Kraneweg 19

9718 JD

Groningen

Telefoon:

050-3110304

 

 

    


Wij zijn gespecialiseerd en werkzaam op de volgende gebieden:

 

 

Email *
Achternaam *
Telefoonnummer *
Uw vraag/opmerking *
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Controle vraag:
Stuur mij een kopie
Powered by webXpress