Mediator Groningen


Ervaren Mediators uit Groningen

Bevindt u zich in een scheiding, maar lukt het niet om samen eerlijk en redelijk afspraken te maken? Wanneer u gaat scheiden en kinderen heeft, is een scheiding best ingrijpend. Er moet veel geregeld en goed afgesproken worden. Wilt u hier hulp bij om te zorgen dat alles goed vastgelegd wordt? Dan bieden de mediators van Balans Mediation in Groningen uitkomst. Een mediator biedt tijdens uw scheiding in Groningen neutrale hulp bij het opstellen van het ouderschapsplan. Ook voor afspraken over de kinderalimentatie kunt u bij ons terecht voor mediation. Mediation is een vorm van conflictbemiddeling waarbij u, onder begeleiding van een bemiddelaar (mediator), samen tot een voor beiden aanvaardbare oplossing van uw probleem (scheiding) probeert te komen.

Wat is het ouderschapsplan?

Ook al scheiden de wegen van u en uw partner, jullie zullen altijd samen ouders blijven. In het ouderschapsplan staan al jullie afspraken over het co-ouderschap. Voor alle partijen inclusief de kinderen, is zo’n plan ontzettend belangrijk. Dit plan is verplicht en bevat onder meer bindende afspraken over de verdeling van zorg- en opvoedingstaken, de manier waarop jullie elkaar informeren, afspraken over de verdeling van de verzorgings– en opvoedingskosten en de mening van de kinderen wordt gehoord en meegenomen in de besluitvorming. Het ouderschapsplan kunt u zien als een soort ‘levend document’ en zal regelmatig aangepast moeten worden, afhankelijk van de situatie en de leeftijd van de kinderen. Bij de scheiding kunnen uw ex-partner en u ook samen afspraken maken over alimentatiebetaling. Zo’n afspraak wordt in een schriftelijke overeenkomst (scheidingsconvenant) vastgelegd. Dit kunt u ook bij uw mediator voor scheiding in Groningen afspreken. Om het ouderschapsplan te laten slagen is het essentieel dat beide ouders hieraan meewerken. Scheiden is een intensief proces wat voor alle partijen emoties oproept, vergeet hierbij niet: kinderen gaan voor.

Over Balans Mediation

Balans Mediation is een bemiddelingsbureau dat bestaat uit vier registermediators met hun eigen specialisaties en één advocaat. Van arbeidsmediator tot familiemediator en psycholoog-mediator; we hebben het allemaal in huis. Hierdoor bieden wij alles waarmee u te maken kunt krijgen onder één dak. Onze specialismen gaan breed, waardoor we een ruim werkveld hebben. We hebben ervaring in arbeidsmediation, (echt)scheidingsbemiddeling, familiemediation, buurtbemiddeling en meer. In overleg met u bemiddelen we ook bij andere conflicten.

Voordelen mediator Groningen van Balans Mediation

Waarom u er goed aan doet Balans Mediation te vragen als mediator bij uw scheiding in Groningen? De voordelen van Balans Mediation op een rij:
 • Belangen beide partijen staan centraal
 • Kostenbesparend ten opzichte van procederen
 • Toekomstgericht
 • Vertrouwelijk en besloten
 • Stimuleert actieve inbreng van betrokken partijen
 • Deskundige begeleiding
 • Geen onnodige beschadiging van relaties
 • Flexibel en informeel
 • Ruimte voor creatieve oplossingen
 • Hoge acceptatiegraad door gezamenlijke oplossing
 • Win-win resultaat

Balans Mediation als mediator Groningen

Wilt u de hulp van Balans Mediation inschakelen voor het opstellen van uw ouderschapsplan? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Als mediator in Groningen houden we altijd onpartijdig rekening met beide partijen. We zorgen ervoor dat u het ouderschapsplan samen invulling gaat geven. De mediator brengt vastgelopen communicatie weer op gang en stimuleert jullie tot overleg. Zij kiest geen partij, maar helpt u in uw onderhandelingsproces. De belangen van de kinderen, jullie beiden en de toekomst staan daarbij voorop.

 

Wilt u met ons een afspraak maken?


Heeft u een conflict waar u zelf niet meer uit komt. U kunt Balans Mediation via het contactformulier of per telefoon bereiken.

Balans Mediation Kraneweg 19 9718 JD Groningen Telefoon: 050-3110304

 

    


Wij zijn gespecialiseerd en werkzaam op de volgende gebieden:


 

Email *
Achternaam *
Telefoonnummer *
Uw vraag/opmerking *
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Controle vraag:
Stuur mij een kopie
Powered by webXpress