mediator groningen

Ervaren Mediators in de provincie Groningen


Balans Mediation is een allround mediation praktijk in de provincie Groningen met een hecht team van ervaren mediators. Wij zijn dagelijks bezig met de bemiddeling van allerlei conflicten op het werk en in de familie sfeer. Vanuit ons kantoor in het centrum van Groningen zetten we ons dagelijks in voor onze cliënten in deze provincie. Onze mediators hebben kennis van de specifieke uitdagingen en behoeften van mensen in de provincie Groningen, en zijn toegewijd aan het helpen van cliënten om conflicten op een constructieve en oplossingsgerichte manier op te lossen. Of u nu uit Stadskanaal, Veendam, Hoogezand, Winschoten, Delfzijl of elke andere Groningse plaats komt, wij van Balans Mediation nodigen u van harte uit om met ons contact op te nemen wanneer u behoefte heeft aan een onafhankelijke bemiddelaar voor uw specifieke situatie.


Scheidingsbemiddeling, familieconflicten en arbeidsmediation

Bevindt u zich in een scheiding, maar lukt het niet om samen eerlijk en redelijk afspraken te maken? Onze scheidingsmediators bieden neutrale hulp tijdens een scheiding. Balans Mediation is niet alleen gericht op het helpen van mensen bij het afhandelen van echtscheidingen, maar biedt ook ondersteuning bij andere soorten conflicten. Zo worden onze mediators vaak ingezet bij arbeidsconflicten en is de inzet van een ervaren arbeidsmediator een effectieve manier om deze conflicten op een constructieve manier op te lossen. Daarnaast bieden wij ook mediation aan voor familie conflicten. Familierelaties kunnen soms moeilijk zijn en het is niet ongewoon dat er spanningen ontstaan. Onze mediators hebben de ervaring en de expertise om deze conflicten op een constructieve en oplossingsgerichte manier aan te pakken. Onze mediators werken op een neutrale en onafhankelijke manier, waardoor ze in staat zijn om te helpen bij het vinden van een oplossing die voor alle betrokken partijen acceptabel is. Kortom, Balans Mediation is een effectieve en praktische oplossing voor veel soorten conflicten, inclusief arbeidsconflicten en familieconflicten.

Over Balans Mediation

Balans Mediation is een bemiddelingsbureau dat bestaat uit vier registermediators met hun eigen specialisaties en één advocaat. Van arbeidsmediator tot familiemediator en psycholoog-mediator; we hebben het allemaal in huis. Hierdoor bieden wij alles waarmee u te maken kunt krijgen onder één dak. Onze specialismen gaan breed, waardoor we een ruim werkveld hebben. We hebben ervaring in arbeidsmediation, (echt)scheidingsbemiddeling, familiemediation, buurtbemiddeling en meer. In overleg met u bemiddelen we ook bij andere conflicten.

Voordelen mediator Groningen van Balans Mediation

Waarom u er goed aan doet Balans Mediation te vragen als mediator bij uw scheiding in Groningen? De voordelen van Balans Mediation op een rij:

 • Belangen beide partijen staan centraal
 • Kostenbesparend ten opzichte van procederen
 • Toekomstgericht
 • Vertrouwelijk en besloten
 • Stimuleert actieve inbreng van betrokken partijen
 • Deskundige begeleiding
 • Geen onnodige beschadiging van relaties
 • Flexibel en informeel
 • Ruimte voor creatieve oplossingen
 • Hoge acceptatiegraad door gezamenlijke oplossing
 • Win-win resultaat

Balans Mediation als mediator Groningen

Wilt u bijvoorbeeld de hulp van Balans Mediation inschakelen voor het opstellen van uw ouderschapsplan? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Als mediator in de provincie Groningen houden we altijd onpartijdig rekening met beide partijen. We zorgen ervoor dat u het ouderschapsplan samen invulling gaat geven. De mediator brengt vastgelopen communicatie weer op gang en stimuleert jullie tot overleg. Zij kiest geen partij, maar helpt u in uw onderhandelingsproces. De belangen van de kinderen, jullie beiden en de toekomst staan daarbij voorop.

 

Wilt u met ons een afspraak maken?


Heeft u een conflict waar u zelf niet meer uit komt. U kunt Balans Mediation via het contactformulier of per telefoon bereiken.

Balans Mediation
Kraneweg 19
9718 JD
Groningen
Telefoon: 050-3110304

 

    

Wij zijn gespecialiseerd en werkzaam op de volgende gebieden:

 

Email *
Achternaam *
Telefoonnummer *
*
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Controle vraag:
Stuur mij een kopie
Powered by webXpress